ETT TIPS FÖR BÄTTRE OCH FRISKARE HUD

Ett tips jag har är att använda ansiktsmasker iallafall en gång i veckan. Det rengör huden och den känns fräsch. De ni ser ovan är från Nivea och det är de jag oftast använder mig av. Brukar köpa med mig en hel hög när jag är i Ullared, där de kostar ca 8 kr/st. Men de finns på H&M också vet jag, dock kostar de ca 20 kr där om jag inte har helt fel för mig.

 

Den första (längst till vänster, som ligger underst) är en Gentle Peel of Mask. Den är min favorit av de här tre. Den gör att man känner sig riktigt fräsch. Den funkar som så att man tar på ett tunt lager, låter den sitta i 15-20 minuter (tills den har "torkat") och sen drar man av den precis som om man skulle "ömsa" ett skinnlager.

 

Den andra (i mitten) är en Active Purifying Mask. Den rengör huden på djupet och reducerar blanka parier i ansiktet. Den funkar som en kräm man lägger i ansiktet och låter verka i 2-3 minuter. Sedan sköljer man av den med vatten. Även den är toppen !

 

Den tredje (översta) är en Engergizing Vitamin Mask. Denna gillar jag inte riktigt konsistensen på men är fruktansvärt skön för huden. Den återfuktar och uppfriskar huden. Man tar på ett lager av krämen, låter verka i 5-10 minuter och torkar bort eventuellt överflöd med en servett.


Sedan ungefär en gång i månaden kör jag på riktigt och tar en av varje och använder dem i den ordningen jag har presenterat dem. Glömde säga det, om ni inte såg det på bilden, att man får två "omgångar" i en.
Om det är någonting ni undrar är det bara att fråga på !


Så, brukar ni använda er av ansiktsmasker och isåfall hur ofta och vilka använder ni er av ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0